Valëza Miftari06 dhjetor 2020Valëza Miftari ka lindur më 01.01.2003 në Skënderaj. Shkollën e mesme e përfundoi në Gjimnazin “Hivzi Sulejmani” në Fushë Kosovë, kurse tani studion Shkenca Politike në Universitetin e Prishtinës, Fakultetin Filozofik. Në vitin 2017, Valëza u anëtarësua në ROR ku vazhdoi të ishte pjesë e tij deri në vitin 2020. Ajo për dy vite...më shumë
Trina Hoti 06 dhjetor 2020Trina Hoti ka lindur më 23 dhjetor 2000 në Prishtinë. Ajo është studente e vitit të dytë në Departamentin e Sociologjisë, Fakulteti Filozofik. Trina është anëtarësuar në Grupin ROR që nga qershori i vitit 2017. Nga viti 2018 ajo ka udhëhequr grupin si kryetare e tij, dhe njëkohësisht ka drejtuar Komisionin për Monitorimin e Teksteve Shkollore. Kurse nga...më shumë
Ardit Gllogjani06 dhjetor 2020Ardit Gllogjani ka lindur më 16 korrik 1998 në Gjakovë. Ai ka përfunduar studimet bachelor për Shkenca Politike në Fakultetin Filozofik të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”. Është anëtarësuar në grupin ROR që nga viti 2014. Më parë ka shërbyer si mentor për Komisionin për Avokim dhe Komisionin për Monitorim të...më shumë

Lajme