Prishtina Half Marathon 2019 iu bashkuan edhe fëmijet nga grupi ROR

Në kuadër të“Prishtina Half Marathon 2019” u mbajt vrapimi për fëmijë me gjatësi 2kilometra.Më shumë se 80 fëmijë të moshave 3-15 vjeç,nga Kosova dhe Shqipëria vrapuan nën moton #RriteMeDashni . Fushata “Rrite me Dashni” implementohet nga Save the Children në partneritet me Ojq “Syri i Vizionit” dhe ka për qëllim të kontribuoj në përmirësimin e infrastrukturës ligjore mbi parandalimin e dhunës ndaj fëmijës si dhe ofrimin e metodave alternative të rritjes së fëmijës pa dhunë në të gjitha ambientet.

 

Në mbarëvajtjen e garës së sotme u angazhuan edhe mentorët e Grupit ROR Trina,Arditi dhe Leka të cilët qenë pjesë e ekipit të organizues te Save the Children dhe OJQ Syri iVizionit,kurse poashtu në vrapimin garues morën pjesë dhe anëtaret e Grupit ROR,Valëza dhe Erjona të cilat u nderuan me çertifikatë për pjesëmarrje në gjysmë-maratonën e sotme. 

Lajme

09.10.2019

Rea Sylejmani do të flet në Parlamentin Europian duke ju drejtuar Eurodeputetëve për çështjen e vajzat në Kosovë dhe më gjerë

Ne kuadër të Javës së Veprimit për Vajzat dhe Gratë, Rea Sylejmani, anëtare e Respect Our Right - ROR do të flet në Parlamentin Europian për pjesëmarrjen e vajzave dhe grave në shoqëri duke ju drejtuar Eurodeputetëve për të ngritur çështje të rëndësishme për vajzat në gratë në Kosovë dhe më gjerë. Kjo ngjarje po shënohet nga Save the Children...