I ndryshohet pamja monumentit të NewBorn nga fëmijët e Kosovës për nderë të Ditës Botërore të Konventës për të Drejtat e Fëmijëve

Për të shenuar Ditën Botërore të Konventës për të Drejtat e Fëmijëve-fëmijët e Kosovës i japin pamje të përkohshme monumentit NEWBORN meporosi që çdo ditë të gëzojnë të drejtat e tyre!

 

 

Lajme

20.11.2020

Takimi virtual i Grupit ROR me anëtarë të Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, KulturÑ‘, Rini dhe Sport në kuadër të Parlamentit të Republikës së Kosovës

Takimi virtual i Grupit ROR me anëtarë të Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, KulturÑ‘, Rini dhe Sport në kuadër të Parlamentit të Republikës së Kosovës, për të dëgjuar idetë, vizionet dhe shqetësimet tona, lidhur me ndikimin e pandemisë COVID-19 në arsimimin e fëmijeve dhe ndryshimet që ne duam të shohin në arsim.