Fleta Mujaj ishte pjese e webinarit te organizuar nga Save the Children ne baza globale, me qellim te shenimit te 31 vjetorit te miratimit te Konventes mbi te Drejtat e Femijeve.

Sot, Fleta Mujaj ishte pjese e webinarit te organizuar nga Save the Children ne baza globale, me qellim te shenimit te 31 vjetorit te miratimit te Konventes mbi te Drejtat e Femijeve.
Fleta udhehoqi pjesen e eventit ne te cilen femije nga vende te ndryshme te botes si dhe drejtoresha ekzekutive e Save the Children diskutuan per punen qe eshte bere qe tash nje vit dhe per eksperiencat e femijeve si avokues per mbrojtjen e te drejtave te femijeve.
Pjese e eventit ishin zyrtaret e Save the Children nga vende te ndryshme te botes.

 

Lajme

20.11.2020

Takimi virtual i Grupit ROR me anëtarë të Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, KulturÑ‘, Rini dhe Sport në kuadër të Parlamentit të Republikës së Kosovës

Takimi virtual i Grupit ROR me anëtarë të Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, KulturÑ‘, Rini dhe Sport në kuadër të Parlamentit të Republikës së Kosovës, për të dëgjuar idetë, vizionet dhe shqetësimet tona, lidhur me ndikimin e pandemisë COVID-19 në arsimimin e fëmijeve dhe ndryshimet që ne duam të shohin në arsim.