Kontakti

NGO “Syri i Vizionit” (SiV)

Project Manager
F: +381 (0) 39 423 240
[email protected]
www.syriivizionit.org
S: Isa Demaj – No 14. 30000 Pejë

Save the Children

Address: Gazmend Zajmi, no. 01, 10 000, Prishtina, Kosova/o
Phone: +381 38 23 26 91
Fax: +381 38 23 26 93
Email: [email protected]
Website: http://kosovo.savethechildren.net
Facebook: https://www.facebook.com/savethechildreninkosova

Lajme

20.11.2020

Takimi virtual i Grupit ROR me anëtarë të Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, KulturÑ‘, Rini dhe Sport në kuadër të Parlamentit të Republikës së Kosovës

Takimi virtual i Grupit ROR me anëtarë të Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, KulturÑ‘, Rini dhe Sport në kuadër të Parlamentit të Republikës së Kosovës, për të dëgjuar idetë, vizionet dhe shqetësimet tona, lidhur me ndikimin e pandemisë COVID-19 në arsimimin e fëmijeve dhe ndryshimet që ne duam të shohin në arsim.