Blog

Sinonimet - Shfrytëzimi i kohës së lirë, pasion dhe ROR nga Fleta Mujaj18 janar 2021Fleta Mujaj është aktiviste për të drejtat e fëmijëve dhe vullnetare e grupit ROR. Ajo është 18 vjeçare, vjen nga Peja dhe studion në Universitetin e Prishtinës, në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike.Që tash e disa vite, një pjesë të madhe të kohës sime e kam investuar në punë vullnetare përmes grupeve e organizatave...më shumë
Si u bëra aktiviste për të drejtat e vajzave ? nga Rea Sylejmani16 nëntor 2020Unë jam Rea Sylejmani, 17 vjeçare nga Ferizaj. Jam antare e grupit ROR që nga prilli i vitit 2018. Antarësimi im në grupin ROR për shumë çështje në nivelin kombëtar dhe ndërkombëtar, më shpiu në kaq shumë udhëtime të pabesueshme që më kanë ndryshuar plotësisht si person dhe si një vajzë e re në lulëzim.më shumë

Lajme