Diana Gjoklaj

Emri dhe Mbiemri : Diana Gjoklaj 

 

Datëlindja : 05.10.2004

 

Shkolla : SH.F.M.U "Ardhmëria" Ramoc,Gjakovë.


Trajnimet: Hartimi i rregullores dhe planit të punës për grupin Respect Our Rights (ROR) - Prizren,2019

Antarësimi : Prill 2019

Qëllimi: Të jem sa më shumë aktive si dhe të mësoj gjëra të reja pasi më pëlqen puna ekipore për të realizuar projekte të ndryshme dhe në të ardhmen kam dëshirë të punoj në OJQ.
Motoja : T'a eksplorojmë jetën.

Shkathtësitë: komunikuese,sociale,si dhe të bashkëpunimit në grup.

 

Lajme